Vaga Feminista

Vaga Feminista

Vaga Feminista

Ahir les companyes feministes vam donar una lliçó d’organització, treball d’unitari per la igualtat i per lluitar contra les violències masclistes. Els carrers van ser un clam i van demostrar el consens a la societat per posar fi a la discriminació i desigualtats de gènere.

La vaga feminista internacional va ser un èxit, ja que no només era una vaga laboral, sinó també una vaga de cures i de consum. Per demostrar que són el sistema capitalista i el patriarcat els responsables del masclisme que ens oprimeix a les dones pel sol fet de ser dones.

A Santa Coloma vam viure una multitudinària concentració a les 12:00 on vam poder omplir tota la plaça de la vila amb diversos parlaments de les entitats feministes de Santa Coloma. A les 12:15 va arrencar la manifestació convocada per GAIA, entitat de recent creació i de joves feministes de Santa Coloma, aquesta va ser tot un èxit.

Va sortir de l’Ajuntament amb un seguici molt gran i amb la batucada de Retumbatú que amenitzava la marxa per la Rambla fins a arribar al Fondo, baixant per Mossen Jacint Verdaguer i tornant per l’Avinguda Generalitat fins a l’Ajuntament on es va fer la lectura del manifest que convocava a la manifestació.

Més tard a les 17:00h. vam acudir de forma plegada a la multitudinària manifestació de Barcelona, on vam omplir tot el passeig de Gràcia.

La vaga feminista va ser tot un èxit i va aconseguir conscienciar a gran part de la població fins ara no polititzada. Ara cal interpel·lar al govern i implementar les mesures recollides en “el pacto contra las violencias de género.”

La revolució feminista ja està en marxa i el nostre paper és seguir impulsant-la.


Comparte

Comparte: